Српских владара 111

18300 Пирот, Србија

010 345 210

секретар/администрација

Previous
Next

Oтворени Дан школе

У суботу, 2.4.2022. године наша школа отворила је врата за будуће школарце, децу из свих припремно предшколских група ПУ „Чика Јова Змај“ и њихове родитеље. Родитељи су имали прилике да од директора чују најважније податке из историјата школе, од педагога, психолога, логопеда и социјалног радника како да се припреме за тестирање, како да квалитетно искористе време до поласка у школу, да раде на превенцији развојних поремећаја, како да остваре право на бесплатне уџбенике. Деца и родитељи имали су прилику да се сретну са својим учитељицама и да чују шта се негује у нашој школи: партнерство, креативност, различитост, толеранција. Наступио је и хор ученика и наставника по коме је наша школа  јединствена у граду.

У фестивалском делу дана наше предшколце сачекали су старији другари и показали им шта ће то занимљиво учити из наставних предмета: математика, српски језик и страни језици, историје, географије, биологије, физике, хемије, информатике, технике и технологије, ликовне и музичке културе и физичког и здравственог васпитања. Био је то дан за памћење, дан препун љубави, даривања и учења.

Захваљујемо се свим нашим запосленима – стручним сарадницима, учитељима, предметним наставницима и свој деци, нашим ученицима и родитељима што су овај дан учинили незаборавним.

Добро дошли у нашу школу!

Хор ученика и наставника