Српских владара 111

18300 Пирот, Србија

010 345 210

секретар/администрација

Previous
Next

„HIPPO“ međunarodno takmičenje iz engleskog jezika

I ove godine naši učenici su učestvovali na “HIPPO” međunarodnom takmičenju iz engleskog jezika, i to u većem broju nego ikada do sada.
Peliminarna runda je održana 24.04.2021. godine. Devetoro učenika trećeg razreda se takmičilo u kategoriji Little Hippo, a najuspešniji među njima bio je Andrej Spasov III-1, koji se plasirao u polufinale. Tridesetoro učenika četvrtog razreda i dvanaestoro učenika petog razreda se takmičilo u kategoriji Hippo 1, a među njima su bili najbolji Milena Ristić IV-1, Petra Tošić IV-3, Aleksa Mladenović IV-5, Sava Kostić IV-5, Aleksandra Kostić V-5, Mateja Petrović V-1, Pavle Ivanov V-3, Aleksandar Rajković V-2 . U šestom razredu je bilo osamnaestoro takmičara u kategoriji Hippo 2, a najbolji su bili Anđelija Jončić VI-3 i Bogdan Manić VI-2 koji su se plasirali u polufinale. U kategoriji Hippo 3, takmičilo se četrnaestoro učenika sedmog i šest učenika osmog razreda, a u polufinale su se plasirali Aleksandar Ivanov VIII-4, Marko Pešić VIII-4 i Elena Milenković VII-2.
Polufinalna runda takmičenja je održana danas, 28.05.2021.god. Učenici su testove radili onlajn u školi. Pohvaljujemo sve učenike koji su se takmičili i još jednom potvrdili da se u našoj školi jezici uče s ljubavlju i predano. Ponosni smo na naših četrnaestoro polufinalista i želimo im mnogo uspeha i u ovoj rundi.
Nastavnici koji predaju ovim učenicima su: Božidar Pešić (3. i 5. razred), Tamara Stojanović (7. razred), Milica Andonović (6.razred) i Marija Manić (4. i 8. razred). U realizaciji takmičenja pomogle su sve kolege iz stručnog veća za strane jezike, kao i informatičar Ivan Vasić.